Zsírbontás Nóra testkezelés 70/360 2466

Kleopátra szépségszalon Vörösmarty 39-41


Kavitációs zsírbontás

Kavitációs ultrahang és bipoláris rádiófrekvencia kezelés a ZSÍRCSÖKKENTÉS ÉS AZ ALAKFORMÁLÁS SZOLGÁLATÁBAN


Az ultrahangos kavitációs gépi zsírbontás, az erre a célra kifejlesztett speciális gépekkel ( illetve a géphez csatlakoztatott többféle kezelőfejjel ) történik.Ez a  világszerte elismert és sikerrel alkalmazott úgynevezett fogyasztó eljárás az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya,mely a plasztikai sebészet hatékonyságával bír


A kavitációs zsírbontásos eljárást általában a " problémás" testrészeken indokolt lokálisan alkalmazni,(has, csípő, comb, "lovaglónadrág", fenék, vagy a felkar területén)és a kezelés során alkalmanként akár  2-3 centiméter is " leolvadhat " a kívánt testrészről. Ezért is lett ez az eljárás ALAKFORMÁLÁS néven közismert világszerte.

 

A kezelés során, a kibocsátott  nagy teljesítményű ultrahang hullámok a zsírsejteken belül mikro buborékokat hoznak létre, amelyek végül szétpukkadnak. Az ily módon folyékonnyá váló zsír a nyirokrendszeren át a vizelettel együtt eltávozik a szervezetből.


A kavitációs zsírbontás ajánlott az enyhén túlsúlyos vagy a túlsúlyos csoportba tartozóknak, amennyiben szeretnének megszabadulni a nem kívánatos zsírrétegtől.

Nyirok irányú bipoláris rádiófrekvenciával kiegészítve a kezelés segít abban, hogy a fellazított zsírsejt-tartalom valóban hatékonyan távozzon a szervezetből.

 

Eredmények:

1.    Tartós zsírbontó hatás

2.    Intenzív cellulit kezelés

3.    Feszes és rugalmas bőr

4.    Végeredmény: karcsú  combok,  feszes has és formás csípő.


A kezelések hatására  jelentős térfogat-csökkenés érhető el,  javulnak a cellulitos csomók okozta egyenetlenségek.


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.